Organisatie

Proffid B.V. , Proffid Caribbean NV en Proffid Aruba NV zijn 3 bedrijven die samenwerken om klanten te kunnen bedienen in Nederland, BelgiĆ«, de ABC eilanden en Sint Maarten ,  waarbij kennis en helpdesk gedeeld worden.

Proffid Caribbean NV and Proffid Aruba NV zijn in 2004 opgericht om lokaal op de eilanden met een team onze klanten te ondersteunen met de horeca oplossingen die we aldaar voeren.

We zijn aldaar Oracle Hospitality Partner en verkopen, installeren en ondersteunen de Micros RES 3700, e7 en 9700 Point-of-Sales Systemen.

Tevens vertegenwoordigen we Amadeus Hospitality met de IDPMS en PMPRO hoteloplossing.

In Curacao is er fiscale wetgeving van toepassing, waarbij Proffid Caribbean NV voor meerdere oplossingen fiscaal goedgekeurd leverancier is.

 

Proffid B.V. borduurt verder op de opgedane kennis en expertise met hotel en restaurant automatisering, en we zijn door Ericsoft verkozen om exclusief leverancier te worden van hun All-in-One Hotel – Restaurant – Booking Engine en Channel Management oplossing.

Daarnaast wil ook Yellowdog Inventaris Software in Europa doorgroeien met ons.

Onze infrastructuur met 5-6 uur tijdsverschil, maakt het dat onze bedrijven praktisch bereikbaar zijn in Nederland van 8.30 am tot 10.30 pm en in de ABC eilanden van 2.30am tot 5.30 pm, en voor noodgevallen 24 uur.