Oracle-Hospitality Advies

Oracle Hospitality Consultancy (RES 3700 / e7 / 9700)

Gebruikt u Oracle Hospitality Micros RES 3700 / e7 of Micros 9700 ? Proffid kan u helpen met programmeren, trainen en verbeteren van het gebruik van uw systeem.

Onze kennis is gedeelde kennis met de zusterbedrijven in Curacao en Aruba die sinds 2004 officieel Oracle Hospitality Gold Partner zijn. Proffid B.V. verkoopt geen Oracle Hospitality Hard en Software buiten de ABC eilanden, maar bieden wel onze expertise aan voor hen die een deskundig advies zoeken.

Onze aanpak heeft als doel een eerlijk advies, wij vragen wat u wilt, wij bekijken uw operatie en menu, uw personeel. Vervolgens programmeren wij e.a. zo dat de verschillende tools zoals het RES Dashboard, e7 Reports Plus en 9700 Webreports ( of mymicros.net) u van de gewenste informatie voorzien. U verkoop rapport is duidelijk, en u weet welke werknemer met contant geld omgaat en hoe vaak een kassa lade geopend wordt zonder verkoop.

 

Programmering*:

  • Programmering van werknemers, menu kaarten, afdelingen, schermen, alles binnen de Oracle Hospitality Systemen
  • RES Product Management ( uitgebreid voorraadbeheer) of Quickcounts ( zeer eenvoudig) of e7 Inventarisbeheer.

(* sommige modules vereisen software licenties die u reeds heeft of aanschaft)

Opleiding

  • Wij bespreken uw wensen en standaarden, die we meenemen in de trainingen die we toespitsen op het benodigde kennis niveau van de doelgroepen (werknemer, manager, eigenaar)
  • Wij trainen in het lezen van rapportage en realtime overzichten, zodat u de informatie op waarde kan schatten en de juiste conclusies kunt trekken

Onderzoek 

Onderzoek omvat het controleren van uw hardware, infrastructuur op integriteit, het vaststellen van  database health via logfiles , maar ook informatie gevonden in de programmatie wat betreft gebruikers rechten, verkeerde categorisatie, en het geven van een advies en actie plan in deze.

 

Indien gewenst kan Proffid BV ook een implementatie traject voor u begeleiden. Stel u heeft gekozen voor een Oracle Hospitality Oplossing, maar het ontbreekt en uw managers aan tijd, en ervaring om een dergelijk veranderingsproces te sturen, dan is Proffid de partij die dit voor u regelt. Wij collecteren alle gegevens, begeleiden de leverancier met de implementatie, training en ondersteuning ,volgen en sturen bij. Wij helpen al uw afdelingen in het omgaan met de nieuwe mogelijkheden, procedures en rapportage, iets waar een leverancier net een te beperkte rol speelt na implementatie.